Kush janë kompanitë qe ofrojnë shërbim?

Kompanitë qe janë pjese e platformës janë te verifikuara dhe për shërbimet qe ofrojnë janë te obliguar te qe te përmbushin detyrimet e tyre sipas kërkesës se klientëve, ne si platforme jemi kompania e pare qe ofron granacionin e punës mes klientit dhe kompanisë qe ofron shërbim.

A duhet paguar për pranimin e ofertave nga kompanitë?

Shërbimi ynë është plotësisht falas si për klient ashtu dhe për kompanitë qe janë pjese e platformës.

Kur behet pagesa dhe si?

Pagesa për shërbimin e ofruar nga Platforma Maestro behet vetëm kur klienti pranon shërbim dhe kjo pagese behet nga kompania qe ka pranuar shërbim dhe jo nga klienti.