KËRKO

GJEJ SHËRBIMIN QË TË DUHET!

SI FUNKSIONON!

Selekto punen qe te duhet per tu kryer, dhe ne do te gjejme kompanin qe pershtatet nga kerkesa e juaj.

Zgjedh shërbimin qe ju duhet

Zgjedh sherbimin e deshiruar nga lista dhe, mbush formen me te dhenat e kerkuara

Dërgo kërkesën tuaj ne platforme

Kerkesa me te dhenat e kerkuara, pranohet nga ekipi yne dhe analizohet.

Prano ofertat

Pas disa ore do te kontaktoheni dhe do te pranoni ofertat qe pershtaten me kerkesen tuaj.

Procesi i verifikimit të bashkëpunëtorëve

Intervista

Verifikimi i Identitetit

Certifikata qe nuk është nen hetime

Kontrata për bashkëpunim