Maestro është një kompani e re e cila synon te ndërmjetësoje mes nevojave te tregut dhe kompanive te cilat ofrojnë shërbime profesionale ne:
  • Ndërtim,
  • Meremetim,
  • Lyrje(Moler) ,
  • Fasada,
  • Sistemimin ujore,
  • Sistemimin elektrik,
  • Enterier te brendshëm shtëpiak,
  • Rregullim i jashtëm shtëpiak.

Këto shërbime do te ofrohen përmes aplikacionit mobile dhe ueb, duke mundësuar qasje 24 ore online, ne plotësimin e nevojave te klientëve.

Maestro synon qe te thjeshtësoj punën e kërkimit ne gjetjen e mjeshtrit profesional ne te gjitha llojet e mjeshtërive te ndërtimit te shtëpisë, apartamenteve apo objekteve biznesore.

Ne lehtësojmë mënyrën e kërkimit dhe ne ofrimin e besueshmërisë ne kryerjen e punës ne mënyre profesionale po ashtu dhe bartjen e përgjegjësisë dhe garancisë se punës se kryer.

Ketë ne synojmë ta zgjedhim duke e bere te lehte rrugën deri te kompanitë apo individët qe kryejnë punët sipas kërkesës se klientëve, përmes platformës ne arrijmë te takojmë klientin dhe ofertuesin, po ashtu duke përgatitur si anën teknike te punës, dhe atë juridike rreth obligimeve qe i përkasin klientit dhe ofertuesit.

Fokusi ynë është te ofrojmë shërbim profesional ne filtrimin e bizneseve ne shërbimet e ndërtimit duke ju mundësuar qe klientët te kenë me te lehte gjetjen kompanive ose mjeshtreve qe kane përvoje te dëshmuar.

Si funksionon !

Sherbimet e maestro jane te lehta per tu kerkuar.

Zgjedh shërbimin qe ju duhet

Si funksionon platforma

Dërgo kërkesën tuaj ne platforme

Si funksionon platforma

Prano ofertat nga kompanitë

Pas disa minutash do te pranoni ofertat qe pershtaten me kerkesen tuaj.