Foto 1

Motel në shitje #Brezovicë

Motel Konak në Brezovicë për shitje, në një lokacion të shkëlqyeshëm afër qendrës së fshatit, ngjitur me rrugën kryesore Ferizaj – Prizren.

Ndërtesa ka një sipërfaqe prej 500 m2, me një kopsht veror 50 m2. Komplet ka një sipërfaqe prej 7.5 ari. Moteli ka një restorant, gjashtë dhoma, një depo dhe një zonë banimi. Moteli është i sapo renovuar.

Moteli është me tulla, dhe ndërtimi lejon përmirësimin e një kati tjetër. Të gjitha letrat në rregull, pronari 1/1.

Për më shumë informata ju mund të na kontaktoni në +38349656353

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

en_USEnglish
0