Motel në shitje #Brezovicë

Motel Konak në Brezovicë për shitje, në një lokacion të shkëlqyeshëm afër qendrës së fshatit, ngjitur me rrugën kryesore Ferizaj – Prizren. Ndërtesa ka një sipërfaqe prej 500 m2, me një kopsht veror 50 m2. Komplet ka një sipërfaqe prej 7.5 ari. Moteli ka një restorant, gjashtë dhoma, një depo dhe një zonë banimi. Moteli …
Continue reading Motel në shitje #Brezovicë

Njihuni me trendet botërore të dyshemeve!

Dyshemetë janë ndër pjesët më të rëndësishme të ҫdo shtëpie. Ato reflektojnë elegancë, pastërti dhe komoditet brenda vendbanimeve tona duke na bërë të ndjehemi mirë dhe rehat. Edhe pse eksistojnë lloje të ndryshme të dyshemeve, dyshemetë nga laminati janë njëra ndër alternativat më të përdorura për përdorim banesor. Avansimet e jashtëzakonshme që janë duke u …
Continue reading Njihuni me trendet botërore të dyshemeve!

Këshilla për t’u kujdesur për pajisjet tuaja të kuzhinës.

Pajisjet e kuzhinës janë një pjesë thelbësore e çdo shtëpie. Duke pasur parasysh rëndësinë e tyre, çdo pajisje e kuzhinës nga frigoriferi deri tek shporeti elektrik duhet të jetë nën kujdesjen e duhur. Mirëmbajtja e pajisjeve elektrike do ta bëjë kuzhinën tuaj një vend më të sigurt, si dhe do t'ju kursejë kohë dhe para. …
Continue reading Këshilla për t’u kujdesur për pajisjet tuaja të kuzhinës.

Trendet Mbizotëruese të Ngjyrave të Murit

Nga përspektiva e enterierit të shtëpive është konfirmuar se ngjyra ka fuqinë për të transformuar një dhomë, pavarësisht nëse bëhet fjalë për një mur të ngjyrosur me ngjyrën tuaj të preferuar apo një tavan të pikturuar. Por vendimarrja rreth ngjyrës së përsosur për shtëpinë tuaj ndonjëherë mund të jetë mjaft e ndërlikuar, kështu që këshillimi …
Continue reading Trendet Mbizotëruese të Ngjyrave të Murit